Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013


                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
           Θέμα : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ    
  
        Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ στις 15/1/2013,

 α)   προωθήθηκαν  στο Ταμείο όλες οι βεβαιώσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά των  μελών που επέλεξαν την διαδικασία θεώρησης των ασφαλιστικών βιβλιαρίων τους μέσω του σωματείου, ασχέτως με το αν έχουν ή όχι οφειλές από εισφορές προς το σωματείο.

 β) Τα μέλη που επικαλούνται αδυναμία εφάπαξ εξόφλησης των οφειλών τους από εισφορές Χριστουγέννων - Πάσχα, καλούνται να υποβάλουν, έως τις 31 / 1 / 2013,  
σχετική αίτηση στο σωματείο, περιγράφοντας το πρόβλημά τους και επισυνάπτοντας τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα θα επικαλεσθούν.
     Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας  στη Τράπεζα ( θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση περί αυτού όταν το Ταμείο θα είναι έτοιμο), για τα μέλη που θα συνεχίσουν να έχουν οφειλές από εισφορές Χριστουγέννων - Πάσχα  στο σωματείο και δεν θα έχουν υποβάλλει έως τις 31/1/2013 αίτηση διακανονισμού εξόφλησής τους, θα ληφθούν τα νόμιμα μέτρα και δεν θα τους παρέχονται  υπηρεσίες εκ του σωματείου.

   γ) Για όσους παρέκαμψαν τις διαδικασίες του σωματείου για την θεώρηση των βιβλιαρίων τους για το 2013, την συμπλήρωση του χρόνου ασφάλισης  κλπ., ισχύουν τα ως άνω για τις οφειλές από εισφορές και επί πλέον το σωματείο δεν θα επιληφθεί για την επίλυση οποιασδήποτε εμπλοκής υπάρξει λόγω ατελειών της διαδικασίας που ακολούθησαν.

   δ) Μέλη διαγραφέντα λόγω μη εξόφλησης της συνδρομής τους, που επιθυμούν να επανεγγραφούν , θα πρέπει να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους προηγουμένων ετών και να καταθέσουν αίτηση επανεγγραφής τους.
 
Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ.